!FAWAKA?

Een tropische plek om te zonnen, dansen, drinken en eten aan het Amsterdamse water dat is Waterkant. Geïnspireerd op een prachtig stukje Paramaribo aan de Suriname rivier en net als daar ligt Waterkant in het centrum van de stad. Het is de ultieme plek om te ontspannen, ontmoeten en genieten.

Louter tjoerie’s uit enthousiasme. Want, saaaaaaang, lekker eten, drinken en de zon! Schuif gezellig aan want iedereen is welkom, net als in Suuuuuuuu!

Op het menu staan niet alleen typisch Surinaamse producten zoals het traditionele Parbo bier, Saoto Soep en Roti, maar ook een Rendang, Spicy Beef Salad en Gado Gado. 

 

Reserveren:

Je kan bij Waterkant een tafel reserveren binnen in het restaurant van zondag t/m donderdag. Op vrijdag en zaterdag nemen we geen reserveringen aan. Op deze dagen kan je gewoon langskomen en zorgen we zo snel mogelijk voor een plekje. Wil je met een groep komen stuur dan even een mail naar fawaka@waterkantamsterdam.nl

 

Openingstijden:

 

Maandag t/m Donderdag 11:00 - 01:00

Vrijdag en Zaterdag         11:00 - 03:00

Zondag                             11:00 - 01:00

  

 

Verjaardag, bedrijfsfissa of een borrel:

Dat kan allemaal bij Waterkant gevierd worden! Mail ons op fawaka@waterkantamsterdam.nl en we kijken samen wat we kunnen doen.

 

Werken bij Waterkant:

 

We zijn bij Waterkant per 1 Maart op zoek naar:

 

 Barmannen / -vrouwen
 Bedienend personeel
 Runners
 Barbacks

✔ Sous-Chef
✔ Zelfstandig werkende koks

 

Wil je solliciteren klik dan op deze link en vul je gegevens in: Solliciteer hier. 

 

Pubquiz:

Iedere maandag spelen we een pubquiz bij Waterkant. Je kan meespelen met een team van maximaal 5 spelers en het kost €2,50 per persoon. De winnaars krijgen de drankjes en snacks die ze bestellen tijdens de quiz van het huis en winnen een fles Bubb Royal. 

Pubquiz

Contact

Back to top

marnixstraat 246 • 1016 tl • amsterdam •
tel: 020 737 1126 • fawaka@waterkantamsterdam.nl